Интегральная оценка электроэнергетической независимости государства - Войкова, Н.А.; Беленцов, В.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто електроенергетичну незалежність держави з точки зору собівартості електроенергії та надійності поставок сировини для її виробництва. Запропоновано оцінку електроенергетичної незалежності на основі інтегрального показника. ----------