Бизнес в социальной политике региона - Ляшенко, В.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто роль та місце малого й великого бізнесу в соціальній політиці регіону, подано пропозиції та рекомендації щодо поліпшення їх взаємодії. ----------