Вплив мікроорганізмів – антагоністів фітопатогенів на епіфітну мікрофлору та посівні властивості насіння нуту

Бактеризація насіння нуту штамами мікроорганізмів – антагоністів фітопатогенів Bacillus sp. 01-1 та Bacillus sp. 12501 знижує чисельність грибів-епіфітів при його зберіганні протягом шести місяців і позитивно впливає на посівні властивості....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України
Дата:2009
Автор: Алексєєнко, Н.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України 2009
Назва видання:Сільськогосподарська мікробіологія
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/27126
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Вплив мікроорганізмів – антагоністів фітопатогенів на епіфітну мікрофлору та посівні властивості насіння нуту / Н.В. Алексєєнко // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 10. — С. 97-103. — Бібліогр.: 9 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Бактеризація насіння нуту штамами мікроорганізмів – антагоністів фітопатогенів Bacillus sp. 01-1 та Bacillus sp. 12501 знижує чисельність грибів-епіфітів при його зберіганні протягом шести місяців і позитивно впливає на посівні властивості.