Традиція як підстава легітимації політичної еліти в Україні - Дащаківська, О. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2006)
Розглянуто традицію як джерело легітимності політичної еліти, а також вплив традиції на легітимацію політичної еліти України. Особливу увагу приділено традиційному пануванню (за М. Вебером), риси якого вбачаємо в політичній еліті України 1994-2004 рр.