Суспільно-політичні позиції сучасної української греко-католицької церкви - Васьків, А. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2005)
Розглянуто ставлення Української греко-католицької церкви до політичних проблем сучасного українського суспільства, звернуто увагу на позицію церкви щодо президентської виборчої кампанії 2004 року. Акцентовано на основних позиціях соціальної доктрини церкви, викладених у "Моральній катехизі".