Вартісно-орієнтований аналіз проектів на етапі формування інвестиційного портфеля (на прикладі трьох проектів) - Кулик, Д.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Подано методику відбору інвестиційних проектів до портфеля організації за критерієм максимального збільшення початкової вартості вкладених у проект інвестицій. ----------