Віктор Івченко: шлях у кінопедагогіку - Безручко, О. (Студії мистецтвознавчі, 2009)
Стаття присвячена дослідженню процесу становлення видатного українського режисера театру та кіно Віктора Івченка як педагога й митця; визначено фактори, що вплинули на формування його педагогічних поглядів.