Креативні механізми оцінення результатів інтелектуальної діяльності - Галиця, І.; Галиця, О. (Вісник НАН України, 2010)
У статті обґрунтовано можливість більш ефективного використання креативного потенціалу завдяки проведенню інтелектуально-конкурентної гри «Науково-технічний суд над ідеєю», описано основні складники її механізму і запропоновано широко використовувати її в будь-яких сферах людської діяльності для стимулювання нових ідей, що можуть знайти практичне застосування.