Сенсорика — перспективний напрям розвитку сучасних інтелектуальних інформаційних систем - Мачулін, В.; Литовченко, В.; Стронський, О.; Лепіх, Я.; Сминтина, В. (Вісник НАН України, 2010)
IV Міжнародна науково-технічна конференція «Сенсорна електроніка і мікросистемні технології» (Одеса, 28 червня — 2 липня 2010 р.).