Науковий супровід транспортної медицини - Гоженко, А.; Лісобей, В.; Білокриницький, В.; Бадюк, Н. (Вісник НАН України, 2010)
II Міжнародний конгрес «Медицина транспорту–2010» (Одеса, 15–17 вересня 2010 р.).