Здобутки і перспективи полімерної хімії (ХІI Українська конференція з високомолекулярних сполук) - Савельєв, Ю. (Вісник НАН України, 2010)
Національна академія наук України, Наукова рада НАН України з проблеми «Хімія і модифікація полімерів», Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України, Українське хімічне товариство ім. Д.І. Менделєєва організували і провели 18-21 жовтня на базі Інституту хімії високомолекулярних сполук наукову конференцію, яка ставила за мету підбити підсумки розвитку наукових досліджень українських учених та їхніх зарубіжних колег за останні три роки в галузі хімії, фізико-хімії, фізики і технології полімерів і полімерних матеріалів.