Геніальний учений, неперевершений організатор науки (До 100-річчя від дня народження академіка М.В. Келдиша) (Вісник НАН України, 2011)
18 лютого 2011 року у Великому конференц-залі НАН України відбулася ювілейна сесія Загальних зборів Національної академії наук України, присвячена 100-річчю від дня народження академіка Мстислава Всеволодовича Келдиша.