Оптимізація методики визначення вмісту глюкози у виноматеріалі ензимним амперометричним біосенсором

Відпрацьовано методику визначення вмісту глюкози у вині за допомогою амперометричного біосенсора на основі платинового друкованого електрода SensLab та глюкозооксидази (ГОД). Досліджено селективність біосенсорів, розроблених із застосуванням двох різних методів іммобілізації ГОД. Показано, що датчик...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автори: Горюшкіна, Т.Б., Остроухова, О.В., Солдаткін, О.П., Дзядевич, С.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України 2009
Назва видання:Біотехнологія
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28177
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Оптимізація методики визначення вмісту глюкози у виноматеріалі ензимним амперометричним біосенсором / Т.Б. Горюшкіна, О.В. Остроухова, О.П. Солдаткін, С.В. Дзядевич // Біотехнологія. — 2009. — Т. 2, № 1. — С. 88-98. — Бібліогр.: 24 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine