Організація та регулювання енерговугільних вертикально-інтегрованих компаній - Рассуждай, Л.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Проведено структурно-інституціональний аналіз ефективності організації та функціонування вертикально-інтегрованих компаній в Україні. Розроблено пропозиції щодо вдосконалення форм, методів, технологій управління для підвищення ступеня регульованості енерговугільних вертикально-інтегрованих структур паливно-енергетичного комплексу. ----------