Формування планів розв'язання конфліктів в системах на основі створення моделей причинно-наслідкових зв'язків з факторами впливу - Сікора, Л.С.; Єлізаров, Д. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2010)
В статті розглянуто задачу створення стратегій і планів антикризового управління на основі інтелектуального тренування персоналу.