Когнітивні моделі сприйняття змісту документації при іншомовних трансляціях на основі логіко-лінгвістичних структур із заданим змістом - Сікора, Л.С.; Квас, А. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2010)
Cognitive model of content perception of documentation as the way to improve an efficiency of multilingual dialog is studied.