Конкурентна культура в системі заходів конкурентної політики - Филюк, Г.М. (Економічна теорія, 2011)
Зроблено спробу комплексного аналізу концептуальних засад конкурентної культури. Визначено основні причини формування конкурентної культури на сучасному етапі. Розглянуто проблеми формування конкурентної культури в Україні та окреслено шляхи їх подолання.