Особливості сучасного розвитку ринку послуг житлово-комунального господарства України - Перькова, О.О. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Стаття присвячена проблемам розвитку та функціонування ринку житлово комунальних послуг України. Розглянуто особливості його функціонування та можливі напрями реформування сфери житлово-комунального господарства.