Заходи із протидії недружньому поглинанню підприємства - Бурбело, О.А.; Бурбело, С.О. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Досліджено методи захисту підприємств від недружнього поглинання та рейдерських захоплень. Сформульовано пропозиції щодо забезпечення захисту сучасного бізнесу від рейдерських атак.