Проблеми податкових наслідків формування статутного капіталу господарських товариств - Бєлкін, Л.М. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Розглянуто проблеми невиправданого податкового тиску на інвестиції у статутний капітал господарських товариств. Наведено обґрунтування належного податкового адміністрування з урахуванням судової практики та вимог Податкового кодексу України.