Розвиток православної церкви на Донеччині у 1920 рр.: аналіз і класифікація джерел - Фесенко, А.М. (Наука. Релігія. Суспільство, 2008)
Запропонована стаття присвячена аналізу і класифікації джерел, які дозволяють відтворити об’єктивну картину розвитку православної церкви у 1920 рр. на території Донеччини.