Лізинг як інструмент підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств - Жамойда, О.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто використання лізингу як інструменту управління конкурентоспроможністю підприємства. Представлено історію розвитку і становлення лізингу, основні його переваги і недоліки. Критично перераховано вади, що стримують широке розповсюдження лізингових операцій, проаналізовано основні законодавчі недоліки. ==========