Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві

Вивчено культурально-морфологічні та фізіолого-біохімічні властивості штамів мікроорганізмів Bacillus subtilis В3 і Lactobacillus plantarum L5, які можуть бути використані як основа препаратів для підвищення продуктивності тварин та консервування кормів....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автори: Сорока, В.І., Божок, Л.В., Дерев’янко, С.В., Дяченко, Г.М., Прокопенко, О.І., Агеєв, В.О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України 2009
Назва видання:Сільськогосподарська мікробіологія
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/29971
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві / В.І. Сорока, Л.В. Божок, С.В. Дерев’янко, Г.М. Дяченко, О.І. Прокопенко, В.О. Агеєв // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 10. — С. 124-132. — Бібліогр.: 25 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-29971
record_format dspace
spelling irk-123456789-299712012-02-06T15:15:35Z Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві Сорока, В.І. Божок, Л.В. Дерев’янко, С.В. Дяченко, Г.М. Прокопенко, О.І. Агеєв, В.О. Загальна і ґрунтова мікробіологія Вивчено культурально-морфологічні та фізіолого-біохімічні властивості штамів мікроорганізмів Bacillus subtilis В3 і Lactobacillus plantarum L5, які можуть бути використані як основа препаратів для підвищення продуктивності тварин та консервування кормів. Изучены культурально-морфологические и физиолого-биохимические свойства микроорганизмов Bacillus subtilis В3 и Lactobacillus plantarum L5, которые могут быть использованы как основа препаратов для повышения продуктивности животных и консервирования кормов. Cultural-morphological and physiology-biochemical properties of microorganisms Bacillus subtilis В3 and Lactobacillus plantarum L5 which can be used as a basis of preparations for increase of animal productivity and forages conservation were studied. 2009 Article Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві / В.І. Сорока, Л.В. Божок, С.В. Дерев’янко, Г.М. Дяченко, О.І. Прокопенко, В.О. Агеєв // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 10. — С. 124-132. — Бібліогр.: 25 назв. — укр. 1997-3004 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/29971 579:636 uk Сільськогосподарська мікробіологія Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Загальна і ґрунтова мікробіологія
Загальна і ґрунтова мікробіологія
spellingShingle Загальна і ґрунтова мікробіологія
Загальна і ґрунтова мікробіологія
Сорока, В.І.
Божок, Л.В.
Дерев’янко, С.В.
Дяченко, Г.М.
Прокопенко, О.І.
Агеєв, В.О.
Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві
Сільськогосподарська мікробіологія
description Вивчено культурально-морфологічні та фізіолого-біохімічні властивості штамів мікроорганізмів Bacillus subtilis В3 і Lactobacillus plantarum L5, які можуть бути використані як основа препаратів для підвищення продуктивності тварин та консервування кормів.
format Article
author Сорока, В.І.
Божок, Л.В.
Дерев’янко, С.В.
Дяченко, Г.М.
Прокопенко, О.І.
Агеєв, В.О.
author_facet Сорока, В.І.
Божок, Л.В.
Дерев’янко, С.В.
Дяченко, Г.М.
Прокопенко, О.І.
Агеєв, В.О.
author_sort Сорока, В.І.
title Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві
title_short Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві
title_full Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві
title_fullStr Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві
title_full_unstemmed Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві
title_sort властивості штамів мікроорганізмів lactobacillus plantarum l5 і bacillus subtilis в3 та перспективи їх застосування у тваринництві
publisher Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України
publishDate 2009
topic_facet Загальна і ґрунтова мікробіологія
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/29971
citation_txt Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві / В.І. Сорока, Л.В. Божок, С.В. Дерев’янко, Г.М. Дяченко, О.І. Прокопенко, В.О. Агеєв // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 10. — С. 124-132. — Бібліогр.: 25 назв. — укр.
series Сільськогосподарська мікробіологія
work_keys_str_mv AT sorokaví vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví
AT božoklv vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví
AT derevânkosv vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví
AT dâčenkogm vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví
AT prokopenkooí vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví
AT ageêvvo vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví
first_indexed 2023-10-18T17:29:28Z
last_indexed 2023-10-18T17:29:28Z
_version_ 1796141681540595712