Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві
Вивчено культурально-морфологічні та фізіолого-біохімічні властивості штамів мікроорганізмів Bacillus subtilis В3 і Lactobacillus plantarum L5, які можуть бути використані як основа препаратів для підвищення продуктивності тварин та консервування кормів....
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автори: | , , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України
2009
|
Назва видання: | Сільськогосподарська мікробіологія |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/29971 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві / В.І. Сорока, Л.В. Божок, С.В. Дерев’янко, Г.М. Дяченко, О.І. Прокопенко, В.О. Агеєв // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 10. — С. 124-132. — Бібліогр.: 25 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-29971 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-299712012-02-06T15:15:35Z Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві Сорока, В.І. Божок, Л.В. Дерев’янко, С.В. Дяченко, Г.М. Прокопенко, О.І. Агеєв, В.О. Загальна і ґрунтова мікробіологія Вивчено культурально-морфологічні та фізіолого-біохімічні властивості штамів мікроорганізмів Bacillus subtilis В3 і Lactobacillus plantarum L5, які можуть бути використані як основа препаратів для підвищення продуктивності тварин та консервування кормів. Изучены культурально-морфологические и физиолого-биохимические свойства микроорганизмов Bacillus subtilis В3 и Lactobacillus plantarum L5, которые могут быть использованы как основа препаратов для повышения продуктивности животных и консервирования кормов. Cultural-morphological and physiology-biochemical properties of microorganisms Bacillus subtilis В3 and Lactobacillus plantarum L5 which can be used as a basis of preparations for increase of animal productivity and forages conservation were studied. 2009 Article Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві / В.І. Сорока, Л.В. Божок, С.В. Дерев’янко, Г.М. Дяченко, О.І. Прокопенко, В.О. Агеєв // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 10. — С. 124-132. — Бібліогр.: 25 назв. — укр. 1997-3004 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/29971 579:636 uk Сільськогосподарська мікробіологія Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Загальна і ґрунтова мікробіологія Загальна і ґрунтова мікробіологія |
spellingShingle |
Загальна і ґрунтова мікробіологія Загальна і ґрунтова мікробіологія Сорока, В.І. Божок, Л.В. Дерев’янко, С.В. Дяченко, Г.М. Прокопенко, О.І. Агеєв, В.О. Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві Сільськогосподарська мікробіологія |
description |
Вивчено культурально-морфологічні та фізіолого-біохімічні властивості штамів мікроорганізмів Bacillus subtilis В3
і Lactobacillus plantarum L5, які можуть бути використані як основа препаратів для підвищення продуктивності тварин та
консервування кормів. |
format |
Article |
author |
Сорока, В.І. Божок, Л.В. Дерев’янко, С.В. Дяченко, Г.М. Прокопенко, О.І. Агеєв, В.О. |
author_facet |
Сорока, В.І. Божок, Л.В. Дерев’янко, С.В. Дяченко, Г.М. Прокопенко, О.І. Агеєв, В.О. |
author_sort |
Сорока, В.І. |
title |
Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві |
title_short |
Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві |
title_full |
Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві |
title_fullStr |
Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві |
title_full_unstemmed |
Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві |
title_sort |
властивості штамів мікроорганізмів lactobacillus plantarum l5 і bacillus subtilis в3 та перспективи їх застосування у тваринництві |
publisher |
Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України |
publishDate |
2009 |
topic_facet |
Загальна і ґрунтова мікробіологія |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/29971 |
citation_txt |
Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis В3 та перспективи їх застосування у тваринництві / В.І. Сорока, Л.В. Божок, С.В. Дерев’янко, Г.М. Дяченко, О.І. Прокопенко, В.О. Агеєв // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 10. — С. 124-132. — Бібліогр.: 25 назв. — укр. |
series |
Сільськогосподарська мікробіологія |
work_keys_str_mv |
AT sorokaví vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví AT božoklv vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví AT derevânkosv vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví AT dâčenkogm vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví AT prokopenkooí vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví AT ageêvvo vlastivostíštamívmíkroorganízmívlactobacillusplantaruml5íbacillussubtilisv3taperspektiviíhzastosuvannâutvarinnictví |
first_indexed |
2023-10-18T17:29:28Z |
last_indexed |
2023-10-18T17:29:28Z |
_version_ |
1796141681540595712 |