Робочий семінар ФЄБТ «Адаптаційний потенціал рослин» - Козеко, Л.Є.; Кордюм, Є.Л. (Український ботанічний журнал, 2009)
Робочий семінар Федерації європейських біохімічних товариств (ФЄБТ) «Адаптаційний потенціал рослин» відбувся 19—21 березня 2009 р. у Відні (Австрія). Він проводився на базі Інституту молекулярної біології рослин ім. Грегора Менделя за фінансової підтримки ФЄБТ і Австрійського міністерства науки та досліджень.