Олексій Олексійович Созінов (до 80-річчя від дня народження вченого) - Ситник, К.М.; Кордюм, Є.Л. (Український ботанічний журнал, 2010)
26 квітня виповнилося 80 років всесвітньо відомому вченому в галузі генетики, селекції та агроекології, академіку Національної академії наук України й Української академії аграрних наук, іноземному члену Російської академії сільськогосподарських наук, Академії аграрних наук Республіки Білорусь, Академії сільськогосподарських наук Казахстану та Грузинської академії сільськогосподарських наук, члену Президії НАН України, лауреату Державних премій з науки і техніки України і Росії Олексію Олексійовичу Созінову.