Зміни активності й термостабільності пероксидази коренів пшениці після короткочасної дії гіпертермії
Досліджували вплив короткочасного нагрівання (1 хв за температури 42 °С у водяному термостаті) на активність, термостабільність та ізоферментний спектр пероксидази коренів етіольованих проростків пшениці. Через 1 й особливо 24 год після нагрівання фіксували підвищення активності та термостабільності...
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автори: | Карпець, Ю.В., Обозний, О.І., Попов, В.М., Колупаєв, Ю.Є. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
2009
|
Назва видання: | Физиология и биохимия культурных растений |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/30286 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Зміни активності й термостабільності пероксидази коренів пшениці після короткочасної дії гіпертермії / Ю.В. Карпець, О.І. Обозний, В.М. Попов, Ю.Є. Колупаєв // Физиология и биохимия культурных растений. — 2009. — Т. 41, № 4. — С. 353-358. — Бібліогр.: 25 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Роль активних форм кисню в підвищенні термостабільності антиоксидантних ферментів коренів пшениці після теплового загартування
за авторством: Карпець, Ю.В., та інші
Опубліковано: (2008) -
Морфогенез тканинних компонентів передміхурової залози після дії хронічної гіпертермії
за авторством: Пастухова, В.А.
Опубліковано: (2009) -
Дослідження короткочасної пам'яті спортсменів
за авторством: Єфимов, В.
Опубліковано: (2009) -
Участь супероксиддисмутази у клітинному сигналінгу при тепловому загартуванні проростків пшениці
за авторством: Колупаєв, Ю.Є., та інші
Опубліковано: (2012) -
Роль пероксидази у формуванні індукованої стійкості рослин пшениці за допомогою імуномодуляторів
за авторством: Жук, І.В., та інші
Опубліковано: (2016)