Сучасний стан комунальної енергетики України - Євтухова, Т.О.; Симборський, А.І. (Інститут загальної енергетики НАН України, 2008)
Проаналізовано сучасний стан комунальної енергетики України, зокрема, опалювальних котелень і теплових мереж, а також газоспоживання і шляхів його зменшення та водопостачання і напрямів його покращення.-----------------