Аналіз стану інноваційної діяльності у харківському регіоні - Яковлєв, А.І. (Наука та наукознавство, 2010)
Проведено опитування на харківських підприємствах, у науково-дослідних і проектних організаціях, фірмах щодо стану розвитку інновацій і наукомісткого виробництва. Визначено шляхи їх поліпшення.