Науково-теоретична конференція «Гармонізація науки і вищої освіти в інформаційному суспільстві» - Богдановський, І.В.; Ягодзінський, С.М. (Наука та наукознавство, 2010)
У Києві 17—18 березня 2010 року в Національному авіаційному університеті відбулася науково-теоретична конференція «Гармонізація науки і вищої освіти в інформаційному суспільстві». На ній обговорювався комплекс проблем, пов’язаних зі становленням культури інформаційного суспільства; інформатизацією і комп’ютеризацією науки; глобалізаційними процесами в системі вищої освіти; антропологічними вимірами інформаційної епохи; створенням нової моделі економіки.