Про використання праці арештантів на будівництві Бульварних (Потьомкінських) сходів 1837-1842 рр. (за матеріалами Державного архіву Одеської області) - Гончарук, Т. (Чорноморська минувшина, 2010)
Наведений документ складений в жовтні 1841 р. є звітом про будівництву Потьомкінських сходів. Документ свідчить, що на цих роботах активно використовували працю арештантів.