Інтеграційні процеси фінансового та промислового капіталу як матеріальна основа корпоративного підприємництва - Левковська, Л.В. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто інтеграційні процеси фінансового і промислового капіталу як матеріальну основу корпоративного підприємництва. Визначено інтеграцію фінансового і промислового капіталу як об'єднання активів компаній, що дає змогу розширити масштаби присутності в різних сегментах ринку або диверсифікувати ринки збуту продукції, яка випускається компанією за основним видом діяльності. Ключові слова: інтеграція, інтегрована корпоративна організація, фінансовий і промисловий капітал.