Дисперсність системи LiMn2O4 металокомпозитних структур при синтезі інжекційним методом - Денисенко, О.І.; Підгорна, К.Д. (Металознавство та обробка металів, 2009)
Із застосуванням методів растрової електронної мікроскопії досліджено трансформацію дисперсності літій-марганцевої шпінелі при інжекційному синтезі в зустрічних високошвидкісних двофазних струменях металокомпозитних мікрочастинок. Отримані результати дозволяють оптимізувати структуру поверхневого шару позитивних електродів з метою збільшення потужності і підвищення ємності хімічних джерел струму.