Літопис господарства Гуцульщини - Пилипів, І. (Краєзнавство, 2010)
Рецензія на: Клапчук В. М. Гуцульщина та гуцули: економіка і народні промисли (друга половина XIX — перша третина XX ст.). — Львів; Івано-Франківськ, 2009. — 508 с.