Непатріархальний патріарх (До 80-річчя І. Ю. Саратова) - Красиков, М. (Краєзнавство, 2010)
Висвітлюється життєвий та творчий шлях голови Харківського відділення Національної спілки краєзнавців України, дослідника історії та культури Слобожанщини.