Чорнобиль, яким ми його пам’ятаємо - Долін, В.В.; Шраменко, І.Ф. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2011)
За матеріалами спогадів і наукових праць Е.В. Соботовича, Г.В. Лисиченка, Г.М. Бондаренка, І.В. Садолька та інших співробітників Інституту геохімії навколишнього середовища НАН та МНС України, а також власних.