Оцінка імуномодулюючої дії препарату «Неофіт» - Мусич, О.Г.; Дядюша, Л.М. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2011)
Доказано високу біологічну активність препарату «Неофіт» на посівах вивчених овочевих культур, як при допосівній обробці насіння, так і в умовах вегетації.