Краєзнавча діяльність української діаспори у вивченні Волині - Костриця, М. (Краєзнавство, 2011)
У статті висвітлюється роль і внесок товариства «Волинь» та Інституту дослідів Волині у Вінніпезі (Канада) до скарбниці волинезнавства (1949-1999).