Події на Станіславщині в перші дні німецько-радянської війни - Андрухів, І. (Краєзнавство, 2011)
У статті висвітлено події на території Станіславської (з 1962 р. – Івано-Франківської) області в перші дні після початку німецько-радянської війни; показано дії обласних органів влади та військових з організації опору агресору; проаналізовано ставлення до воюючих сторін місцевого населення та підпільних станиць ОУН і їх наслідки.