Культурно-освітня та популяризаторська діяльність етнографічного відділу Волинського науково-дослідного музею (1920-1931 рр.) - Рябчикова, Ф. (Краєзнавство, 2011)
У статті висвітлюються напрями та форми культурно-освітньої та популяризаторської діяльності етнографічного відділу Волинського науково-дослідного музею, який функціонував у м. Житомирі під керівництвом В.Г. Кравченка.