Иностранный капитал в банковском секторе Польши и современный финансовый кризис: некоторые аспекты - Бартосик, Л. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
В статті розглянуто особливості функціонування банківської системи Польщі. Проаналізовано роль іноземного капіталу у формуванні фінансового сектору цієї країни та інших країн ЄС.