Проблема дихотомії приватного і публічного права в сучасній юриспруденції: теоретико-методологічні аспекти - Шев'як, О.В. (Держава і право, 2010)
Стаття присвячена дослідженню основних підходів до приватнопублічної дихотомії в системі права. Автор пропонує свій підхід до вирішення проблеми відношення дихомічного і полігалузевого поділу системи права. Ключові слова: система права, приватне право, публічне право, приватнопублічна дихотомія.