Возможность повторного использования присечной выработки для отработки смежного столба 875 лавыпласта c8B в условиях ПСП «Шахта «Днепровская» ОАО «Павлоградуголь» - Процак, С.Ю.; Аля-Брудзинский, И.Ю. (Геотехническая механика, 2009)
Представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень з визначення напружено-деформованого стану порід навколо 875 збірного штреку пласту с8в та розрахунки присічної виробки поруч з 875 збірним штреком пласту с8в умовах ВСП «Шахта «Дніпровська».