Критичний дискурс-аналіз та його інтерпретативні можливості щодо публікацій у періодичній пресі (за матеріалами справи київської міліції 1925-1926 рр.) - Міхеєва, О. (Схід, 2011)
На матеріалах публікацій у періодичній пресі з приводу "київської справи" про корупцію в міліції 1920-х років демонструються інтерпретативні можливості критичного дискурс-аналізу в реконструюванні через текстове повідомлення соціальної структури та соціальних практик.