Методика оцінки конкурентоспроможності персоналу підприємства

У статті авторами розроблена комплексна методика оцінки конкурентоспроможності персоналу за допомогою використання бальної оцінки основних її компонентів. До показників, що оцінюються, належать результати роботи, продуктивність праці, трудова дисципліна, особисті, ділові та професійні якості, стан...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автори: Швець, І., Мариконь, Г.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України 2012
Назва видання:Схід
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/33927
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Методика оцінки конкурентоспроможності персоналу підприємства / І. Швець, Г. Швець // Схід. — 2012. — № 1 (115). — С. 127-132. — Бібліогр.: 10 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Схожі ресурси