Робота з кадрами як один з чинників оптимізації прокурорського нагляду за додержанням законів щодо захисту прав і свобод дітей - Попов, Г.В. (Держава і право, 2010)
Основну увагу приділено дослідженню такого важливого, на думку автора, елементу організації роботи прокуратури, як підбір та розстановка кадрів. Крім того, у статті сформульовано ряд пропозицій щодо оптимізації роботи при здійсненні нагляду за додержанням законів щодо захисту прав і свобод дітей.