Окремі питання правового регулювання раціонального природокористування в Україні - Джуган, В.О. (Держава і право, 2010)
Аналізуються окремі питання забезпечення правового регулювання раціонального природокористування в Україні. Досліджуються види та можливості реалізації права природокористування, принципи та обмеження у його здійсненні.