Сутність та особливості періодизації функціонування прокуратури України - Кравчук, В.М. (Держава і право, 2010)
У статті розглядаються суть та особливості періодизації функціонування прокуратури України як одного з основних методологічних аспектів наукового дослідження. Крім того, проведений аналіз різних підходів до періодизації функціонування прокуратури, як вітчизняних, так і деяких зарубіжних науковців. Ключові слова: прокуратура, періодизація розвитку прокуратури.