Форми взаємодії органів державної влади і об’єднань громадян: теоретичний аспект - Гаєва, Н.П. (Держава і право, 2010)
Розглядаються питання взаємодії органів державної влади і об’єднань громадян. Аналізуються конкретні їх форми.