Конституційно-правове регулювання підстав дострокового припинення повноважень глави держави в Україні та країнах СНД - Діус, Н.І. (Держава і право, 2010)
У статті шляхом порівняльного аналізу Конституції України та ряду інших країн СНД автор досліджує проблеми правового врегулювання питань дострокового припи нення повноважень Президента на підставах відставки, за станом здоров’я та в порядку імпічменту. Вносяться конкретні пропозиції щодо законодавчого врегулювання конституційних норм дострокового припинення повноважень Президента за кожною із зазначених підстав.