Поняття та елементи способу заподіяння тілесних ушкоджень - Логінова, В.В. (Держава і право, 2010)
Досліджено історичний розвиток категорії «спосіб вчинення злочину» в аспекті заподіяння тілесних ушкоджень, апробовані матеріали слідчої практики та вивчення кримінальних справ. Розглянуті та проаналізовані елементи способів заподіяння тілесних ушкоджень.